harta site
   
 

Servicii


EVEX IPURL este o societate profesionala de insolventa, cu o experienta de peste 11 ani de activitate in judetul Maramures.

O garantie a calitatii lucrarilor elaborate de membrii echipei de specialisti propuse de catre noi o reprezinta cunoasterea, asimilarea si aplicarea in practica a metodelor si tehnicilor de lucru practicate in tari cu economie de piata, insusite prin programe de instruire in analize diagnostic, evaluari de active si intreprinderi, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, analize financiare si contabile, prelucrari de date.

EVEX IPURL dispune de experienta necesara, resursele umane si dotarea tehnica necesare realizarii si prezentarii lucrarilor la un inalt nivel calitativ.

Utilizeaza tehnici si metode de analiza de diagnostic si evaluare recomandate de literatura de specialitate, adaptate la specificul economiei noastre actuale si cu particularitati in functie de societatea comerciala analizata.

Echipa noatra dispune de experienta necesara, acoperind un spectru larg de competente profesionale si tehnici de consultanta - de la managementul resurselor umane si conditii de calitate, la studii de evaluare in vederea lichidarii.

Am efectuat lucrari de lichidare in industrie, agricultura, comert si servicii. Bunurile debitorilor au fost vandute in cel mai scurt timp posibil si la pretul cel mai avantajos.

In acest sens am contribuit si noi la relansarea economiei judetului si mai ales la atragerea investitorilor straini. Toate activele vandute de noi sunt in activitate.

  EVEX este membra a UNPIR

@Copyright Evex 2009